Je houdt ervan je mening te geven, je leefgewoontes en consumptie- of koopgewoontes te beschrijven, je ervaringen te delen of nieuwe producten of diensten uit te proberen?

Schrijf je in!

Schrijf je nu meteen voor InternetPanel.be en neem deel aan de ontwikkeling van merken en nieuwe producten en diensten door vragenlijsten te beantwoorden omtrent de meest diverse thema’s: van opinieonderzoeken tot studies omtrent de consumptie van producten en diensten, vrijetijdsbesteding, de omgang met de media, de beoordeling van reclame, …

Waarom lid worden van InternetPanel.be?

Als lid van InternetPanel.be krijg je in functie van je profiel uitnodigingsmails om vragenlijsten te beantwoorden die jou aanbelangen. Om je voor je deelname te bedanken, belonen wij bij elke studie zo’n 10 % van de deelnemers met aankoopbonnen geldig in grote winkelketens of op e-commerce sites! Het staat je steeds vrij al of niet te antwoorden op de enquêtes waar we je medewerking voor vragen. Bovendien kan je je ten allen tijde uitschrijven.

Wie zijn wij?

InternetPanel.be is het panel voor online studies van AQ Rate, één van de belangrijkste onafhankelijke marktonderzoeksbureaus in België.

InternetPanel.be © is het online enquêtepanel van AQ Rate          Follow us on